Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kua / Gua szám kiszámítása

Közzétéve: 2006. 07. 17. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 4748 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A Gua szám a Feng Shui-ban meghatározza a személyes jó irányt, egy átfogó, általános képet ad, a szám tulajdonosáról. (Ez hasonló a nyugati asztrológiában használatos, állatövi jegyek leírásához, általános jellemzéséhez.) A kínai asztrológia egyik rendkívül bölcs kiértékelése. Megismerheti Önmagát, és családtagjait, barátait és munkatársait, s a bennük rejlő pozitív és negatív tulajdonságokat. Hogyan számoljuk ki?

Férfiak esetében: Adjuk össze a születési év két utolsó számjegyét. Amennyiben a kapott eredmény 10, vagy több lenne, adjuk össze addig a számjegyeket, amíg egy számjegyet kapunk. A kapott eredményt vonjuk ki 10 - ből. A végösszeg a kua szám. Nincs 5-ös kua szám, helyette a 2-t kell használni.

Nők esetében: Adjuk össze születési év két utolsó számjegyét. Ha az eredmény 10, vagy több lenne, adjuk össze addig a számjegyeket, amíg egy számjegyet kapunk és adjunk hozzá 5-öt. Addig adjuk össze a számjegyeket, amíg 1 számjegyet nem kapunk. Ez a szám a kua szám. Nincs 5-ös kua szám, helyette a 8-at kell használni.

A KUA táblázat megtekintéséhez kattints ide!

vagy próbáld ki

Gua / Kua szám kalkulátorunkat!

Forrás: Ezoterikus.hu