Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Napi horoszkóp - október 18

Közzétéve: 2020. 10. 18. Írta: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 44 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(március 21. - április 20.)

Mindenek előtt élvezd az életet, mert megérdemelsz egy kis nyugalmat és kikapcsolódást. Ugyanakkor figyelj oda arra is, hogy megtartsd azt, ami ennyi boldogságot szerez neked.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(április 21. - május 20.)

Anyagi téren számíthatsz váratlan bevételre, vagy egy ezzel összefüggő hír megérkezésére. Amennyiben lehetőséged nyílik rá, úgy ezt a bejövő összeget befektetheted, visszaforgathatod, mert hosszú távon tovább gyümölcsözik a most ráfordított összeg. Semmiképpen se költekezz feleslegesen.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(május 21. - június 21.)

Szerelmi életedben történhet változás. Ha úgy érzed, szorosabbra fonhatjátok közös életeteket, továbbléphettek a következő lépcsőfokra. Eldöntheted egy eljegyzés vagy esküvő időpontját, közös befektetésre adhatod fejed. A magányosok se utasítsanak vissza egy randimeghívást, mert ma Vénusz nagy dolgokra képes!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(június 22. - július 22.)

A szervezeted vitamintartaléka teljesen leapadt, hisz mindenféle dolog lekötötte figyelmedet, az egészséged rovására az elmúlt napokban. Minél többet menj friss levegőre, pótold zöldségekkel, gyümölcsökkel a vitaminhiányt. És nem utolsó sorban mozogj sokkal többet, mint eddig.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(július 23. - augusztus 22.)

Ha úgy érzed, hogy fojtogat valami, szabadságra vágysz, szárnyalnál, szeretnél végre kiszabadulni a mindennapok mókuskerekéből, épp itt az ideje. Óvatosan mondd meg azoknak, akik rád akarnak telepedni, hogy köszönöd szépen, de Te a saját utadat szeretnék járni.


  SZÛZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(augusztus 23. - szeptember 22.)

A mai napon komoly lehetőségek kínálkozhatnak számodra, de szinte láthatatlanul érkeznek, így elképzelhető, nem fogod észrevenni a finom, apró jeleket. Járj nyitott szemmel és füllel, nehogy lemaradj valamiről.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(szeptember 23. - október 22.)

Fejezd ki jobban az érzelmeid, érzéseid környezeted irányába, rendben? Úgy gondolod, hogy nem kell örökké bizonygatnod, hogy szereted vagy tiszteled őket, hiszen ez így van és vitathatatlan? Azért néha nem árt, ha hangot is adsz mindennek...


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(október 23. - november 22.)

A mai napod teljesen kiszámíthatatlan lesz, a sors szeszélyének és váratlan eseményeknek vagy kitéve. Jobb is, ha nem harcolsz ellene, engedd a dolgokat a maguk útján haladni.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(november 23 - december 21.)

Ha egyre többször hallod azt családodtól vagy barátaidtól, hogy a karriered kezd a magánéleted rovására menni, akkor mindenképpen biztosítsd őket arról, hogy szó sincs erről, őket tartod a legfontosabbnak.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(december 22 - január 20.)

Ha vannak ingatlanvásárlási terveid, a mai napon biztosan sikerrel jársz. Jól átgondolt lehetőségeid hosszú távon meg fogják hozni a várt hasznot, csak merj nézelődni, kérdezni, vagy akár bele is vágni!


  VÍZÖNTÕ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(január 21 - február 18.)

Kissé lelassultál, egy helyben toporogsz és várod valamilyen jó dolog érkezését? A lehetőségeid megvannak, de sajnos semmi sincs ingyen! A haladásért tenned kell, és csak azért, mert hétvége van, ne kíméld magad...


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - október 18., vasárnap
(február 19 - március 20.)

Tervezz előre, szőj nagy álmokat, hisz a mai nap megfogant gondolatok, elképzelések óriási sikerrel járnak a jövőben. Csak ne felejtsd el megvalósítani őket! Családod, barátaid a segítségedre lehetnek!Bezárás