Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

2014 két legcsodálatosabb bűbája! A lelkedig fog hatolni!

Közzétéve: 2013. 10. 07. Írta: Szatmári Nóra (szerz?) Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2611 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néha célszerű, ha az ember fia/lánya kezébe veszi sorsát. Ekkor érdemes valamilyen különleges hatású bűbájhoz folyamodni! Tippek már a jövő esztendőre!

A különféle mágiák, bűbájok, varázslatok esetében mindig óvatosan, körültekintően kell eljárni. Fontos, hogy például egy szerelmi mágia esetében nem irányíthatjuk azt közvetlenül egy konkrét személyre, mivel ezzel a tettel egyszerűen megfosztanánk őt szabad akaratától. Ha egy konkrét személy "megszállottja / elkötelezettje" vagy, gyakran megeshet, hogy úgy érzed, a rajongásig imádott lény figyelmét, szeretetét csakis mágiával, legtöbbször szerelmi kötéssel szerezheted meg. De ez komoly tévedés, hisz ha valaki önmagától nem tart téged eléggé értékesnek, s te pedig úgy véled, ezt képtelen vagy elfogadni, nem tudsz ezen az érzésen túllépni, akkor valójában a saját önbecsüléseddel van problémád. Ebben az esetben nem a különböző mágiák, hanem a kisebbségi komplexusod legyűrése a feladatod! A 2011-es, 2012-es és 2013-as varázslatokat követően két teljesen új, a lélek felszabadítására törekvő bűbájt készítettünk, s ennek trükkjébe avatunk be. Ezek:

- Gyertyamágia Fogyóhold idejére, célja az elengedés, lezárás

- Gyertyamágia Növőhold idejére, célja az építkezés, fejlődés, növekedés

Milyen bűbájok jelentek meg a régi naptárakban?

Ezoterikus Kalendárium 2011:

- Karrier bűbáj
- Munkaszerzési bűbáj
- Pénzmágia
- Szépség mágia
- Szerelmi bűbáj
- Fogyasztó mágia
- Elengedő bűbáj
- Mágiazsák


Ezoterikus Kalendárium 2012:

- Aura- és lélektisztító varázslat
- Otthonfrissítő bűbáj negatív energiák ellen

 

Ezoterikus Kalendárium 2013:

- Varázslat átmeneti réálmok ellen és rosszalvóknak
- Feloldó bűbáj nyomott hangulat, békétlenség, átkok ellen

Az idén vásárlók mind a 12 különlegességhez hozzájutnak.
 

Érdekel a kalendárium!


Az általunk ajánlott legújabb két bűbájt 24 éve alkalmazzuk, az első három kalendáriumban megjelentek titkait és metódusait sok évvel ezelőtt, több napos elvonulásunk során, egy 72 órás meditáció eredményeként kaptuk üzenetként az égiektől. Boldogan nyújtjuk át nektek ezeket a csodás bűbájokat. Évekig picit individualista módon féltettük eme csodákat megosztani másokkal, de úgy éreztük, hogy végre eljött a pillanat, amikor átadhatjuk nektek. 2014 nehéz év lesz, de aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Akik elkötelezettek, azok nagy döntések, elmélyülések előtt állnak, akik viszont régóta magányosak, elkerülhetetlenül bele fognak sétálni a szerelem csapdájába, mely tele lesz érzelmekkel és romantikával, ám ehhez tiszta lélek, harmonikus aura szükséges!

Ezen csodák mihamarabbi és sikeres megteremtéséhez lehet szükséged a 2014-es évre harmonizált bűbájokra, melyeknek minden részlete benne van a 2014-es ezoterikus határidőnaplóban. Ha viszont épp az elengedő szakaszt éled, amikor lezárnád meglévő kapcsolatodat, vagy épp a szinglilét időszakát, akár az Elengedő Bűbájt is alkalmazhatod. EZt megtalálod a www.ezonaptar.hu oldalon.Úgy érzed, készen állsz arra, hogy szerelemben
 
pozitív változás lépjen az életedbe?

Akkor neked a Működő Szerelmi Bűbájra van szükséged! Mielőtt azonban belefognál a varázslatba, fontos előkészületekre lesz szükség. Érdemes kipróbálnod az Elengedő Bűbájt, valamint az Aura- és lélektisztító varázslatot, így megadva magadnak azt a lehetőséget, hogy régóta cipelt terheidet magad mögött hagyd, többek közt önbecsülési, önértékelési gondjaidat is.
 

Mit szabad és mit nem célszerű tenni

bűbájkodás során?

Sose feledd, a bűbájkodás folyamán ne árts senkinek, mindig fordulj tiszta szívvel az univerzum felé, csak így kapod meg mindazt az erőt és jót, amire szükséged van. Minden csoda a tiéd lehet, ha képes vagy bölcsen cselekedni.

2014-es Ezoterikus határidő naplónkban összesen 2 vadonatúj bűbáj található!
 

Melyek ezek?- Gyertyamágia Fogyóhold idejére, célja az elengedés, lezárás

- Gyertyamágia Növőhold idejére, célja az építkezés, fejlődés, növekedés

Kipróbálnád? Csak rajtad múlik! A kalendáriumot


Minden bűbájt úgy állítottunk össze, hogy megfeleljen a 2014-es év rezgéseinek, emellett egyedül is el tudod végezni, és ha mindent úgy csinálsz, ahogy azt leírtuk, garantált a siker 60 napon belül!
 

Plusz egy különleges meglepetés

CSAK kalendárium tulajdonosoknak!

2014. április 29-én éjjel Újhold Ünnepet tartunk Budapest egyik legszebb pontján, a Normafánál. Téged is elvárunk, hogy együtt vonzzuk be a szerelmet, vagy javítsuk a már meglévő kapcsolatok érzelmi szintjét! A részleteket a www.ezonaptar.hu oldalon fogod megtalálni (2014. január 1. után), vagy e-mail címünkre írva jelentkezhetsz: bellastudio@ezoterikus.hu
Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
Holdnaptár: percre pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így javaslatot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2014-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
– a 2011-es, 2012-es, 2013-as, rengeteg, sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 2 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

vagy vedd meg irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41

Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu csak kalendárium tulajdonosoknak!

A kalendárium tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2014-re és 2015-re
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2014-re hangolva)
Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!

 

Forrás: Ezoterikus.hu