Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

RÁK szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 20172017-ben alkalmanként a gyengédség, máskor a túlfűtött szenvedély euforikus hangulatában fogsz lubickolni, - de az biztos, hogy ezt egyáltalán nem fogod bánni, sőt...
 
Az égi hatások segítenek abban, hogy érzelmi életedet még elégedettebb irányba kormányozd, s olyan kikötőbe fuss, ahol nem csak te, hanem a másik fél is jól fogja magát érezni. Megfelelő magvakat vetettél el, melyek lassan ugyan, de eredményesen kicsíráznak, és az érés folyamata látványos lesz. A szeretet számodra minden területen fontos, 2017-ben különösen. Legyen az mulandó vonzalom, vagy az élet bonyodalmai, mindig megtalálod a módját, hogy intenzíven éld meg a különféle történéseket, és mindenben örömöt lelj. Párkeresőként az elköteleződés éve lesz ez számodra.
 
2017-ben még inkább hiszel az életben, az optimizmusban, ami partneredet is megfertőzi, együtt pedig sok eredményt érhettek el. Ugyanakkor szuperérzékenységed bizonyos helyzetekben nehéz próbák elé állít. Olyan emberekkel vedd körül magad, akik helyén tudják kezelni érzékenységedet. Vigyázz azonban, nehogy elveszítsd a fejed, inkább őrizd meg a nyugalmadat, mielőtt túl lobbanékonyan reagálnál egy-egy helyzetre, ezzel elrémítve meglévő, vagy épp kialakulóban lévő kapcsolatod másik tagját.
 
A jelen pillanat adta örömök teljes elfogadása a kulcs ahhoz, hogy elkerüld ezeket a hullámvasúthoz hasonló ingadozásokat. Felejtsd el a félelmeket, hagyd, hogy átjárjon a boldogság, s hogy ez az érzés meg is maradjon. Ha már stabil párkapcsolatban élsz, számos alkalmad nyílik meghitt beszélgetésekre partnereddel, melyek elűzhetik az időnként felmerülő feszültségeket. Minden jól alakul végül, harmonikussá teszitek kölcsönös vágyaitokat, különösebb erőlködés nélkül.

 

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu