Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

IKREK szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 20172017-ben erőteljes szenvedély jellemzi szerelmi életed. A Mars és a Vénusz folyamatosan izzítják szenvedélyed, mindez Neptunusz hatásával kiegészülve normális mederbe tereli szertelenségedet, sokkal észszerűbben és kiszámíthatóbban viselkedsz majd, mégis elég teret hagyva a spontán hatásoknak. Ezt meglévő kedvesed  és alakulóban lévő kapcsolatod kiszemeltje is nagyra fogja értékelni.
 
Az előző - feltétlenül kedvező változások - mind annak köszönhetők, hogy érzelmi téren is szabadabb leszel, kevésbé félsz attól, hogy kiadd magad, vagy hogy valaki visszaél jó indulatoddal, naivitásoddal. Pozitív hatással lenne rád, ha a végére járnál minden függőben lévő kérdésnek, ami a szerelmi életeddel kapcsolatos. Csak bizonyítsd be magadnak, hogy teljesen alkalmas vagy egy elkötelezettségre, és semmi nem zavarhatja meg az érzéseidet egy leendő, vagy már meglévő kapcsolatban.
 
Szükséged van arra, hogy szeressenek, és ez teljesen életszerű. A Nyilas Szaturnusz Vénusszal együttműködve azt okozza, hogy bizonyos régi dolgok, régi kapcsolatok újra visszatérhetnek az életedbe. Ez felszakíthat begyógyultnak hitt sebeket, így duplán elővigyázatosnak kell lenned, nehogy a múlt csapdájába ess: néhány kelepcét a tapasztalatod révén felismerhetsz, néhány azonban továbbra is rejtve maradhat előtted. Baráti kapcsolataid jótékony hatással lesznek érzelmi életedre. Az időben érkező őszinte, baráti jó tanácsok segítenek megőrizni azt a tisztánlátást, amire szükséged van ahhoz, hogy helyesen ítélj meg bizonyos helyzeteket szerelemmel, románccal, vagy akár alkalmi flörtökkel összefüggésben.
 
Akik még egyedül élnek, most érzelmekben gazdag, új kapcsolatra tehetnek szert, a melegebb hónapok segítik a kitárulkozást, az új dolgok kipróbálását. Ne ijedj meg a tomboló szenvedélytől, éld meg azt, és táplálkozz belőle egész évben. Ha kell, vállald fel az egyéjszakás kalandokat, mert sosem tudhatod, miből lesz a cserebogár...

 

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu