Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

BIKA szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 20172017-ben a nagykapun lépsz majd be Érosz birodalmába. A küszöb ki van fényesítve, el sem tévesztheted az utat. Az Uránusz hatása a Mars és Vénusz által megerősítve felkorbácsolja szerelmi életedet, ami számos változáson segít át, - különösen akkor, ha még keresed életed párját. Egy igazi felfedezés van kilátásban, bárhol is élj, bármivel foglalkozz, bármilyen csalódásban is volt részed az elmúlt években. Visszafogott természeted most nagyobb teret ad a magabiztosságnak és valós érzelmeid kimutatásának. Hagyd, hogy szeressen végre valaki, hisz megérdemled...
 
Erőfeszítéseid garantáltan eredményesek lesznek, itt az ideje, hogy merd kimutatni érzéseidet, s merd megvalósítani párkapcsolati terveidet, és olyan beszélgetésekbe kezdj, melyek segítenek jobban megismerni partneredet. A munka terén elért sikerek a szerelmi életedre is hatással lesznek, sőt bizonyos interferenciák is kialakulhatnak, például a partnered felbukkan egy munkahelyi tárgyaláson, vagy valami egyéb munkakapcsolatba kerülsz vele úgy, hogy azt nem terveztétek meg előre, - ugyanakkor a folyamat végén mindketten maximálisan elégedettek lesztek.
 
Uránusz arra ösztönöz majd, hogy némi színt vigyél a mindennapos élet - alkalmanként elég unalmas - rutinjába, s így még jobban kifejezd vágyaidat, anélkül, hogy attól kelljen tartanod, mindez megzavarhatja a biztonságérzetedet. Ugyanakkor késztetést érzel majd arra is, hogy illendőségből ne terheld túlzott aggodalmaiddal a partneredet. Kár lenne, ha szégyenérzetből elhallgatnál előle olyan dolgokat, melyekben esetleg segíthetne. Néha, ha kimutatod az emberi oldalad, és a gyengeséged, az pozitív hatással is lehet a körülötted lévőkre és örömmel ajánlják fel segítségüket, amire tulajdonképpen mélyen belül nagyon is vágysz. Ez pedig elmélyülést, őszinteséget, szeretet hoz a mindennapokba.

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu