Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

KOS szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017Szerelmi életed biztatóan fejlődik, stabilitás jellemzi meglévő kapcsolatodat, mely akár tartóssá, vagy még elkötelezettebbé, örömtelibbé, élvezetesebbé válhat. Sokat segít a Szaturnusz és a Plútó abban, hogy érzelmi életedben pozitív változás álljon be, s kedvesed is úgy lásson téged, ahogyan szeretnéd. Kevésbé leszel könnyelmű, ami sokat segít a kapcsolatod minőségének és tartalmának javításán. Több intimitásra és együttlétre lesz szükségetek a megszokottnál.
 
Bármi történjék, légy őszinte a kapcsolatodban, nyílj meg, hiszen a maszkok viselése hosszú távon nagyon fáradtságos és haszontalan is. Most még inkább ráérzel arra, miként segíts partnerednek abban, hogy kiteljesedjen kapcsolatotok, és jobban megérzed a körülötted lévő emberek valós szándékait, az irántad tanúsított hozzáállásukat is. Most lehetetlen lesz téged bármiben is átverni, megvezetni. Arra azért ügyelj, hogy őrizz meg egy keveset a semlegességedből is, mert ha túl odaadó leszel, akkor partneredet gyanakvóvá teheted, és ahelyett, hogy jól fogadná a különféle dolgokhoz való hozzáállásodat, inkább védekező állásba vonul, - ez pedig a végén félreértéseket okozhat köztetek.
 
Jupiter megmutatja a fényt az alagút végén, míg Uránusz segít a szerelmi életedben bekövetkező változásokban. Vagy elköltözöl, vagy új életet kezdesz, vagy kiküldetésbe mész, esetleg megpróbálod összefogni a szétszakadt családot, - egy biztos, semmilyen erőfeszítés sem lesz most haszontalan számodra.
 
Ha az év elején még szingli vagy, akkor olyanokkal találkozhatsz, akik segíthetnek abban, hogy kilépj a sötétből a fénybe, és a Nagy Ő képes lesz elhitetni, hogy hiedelmeid igencsak tévesek az ellenkező nemről… A látszat néha csal, úgyhogy ne ítélj elsőre, mert a zord külső mögött, csodás belsőre lelhetsz. Keresd az igazit, mert sokkal közelebb van hozzád, mint azt gondolnád.

 

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu