Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

HALAK szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017Szerelmi életed 2017-ben kalandos fordulatot vesz. Nem lesz hiányod a romantikázásban, és a költői helyzetekben sem! Kivéve, ha nem engedsz teret ezeknek az érzelmekkel dúsított folyamatoknak, mert akkor elszalaszthatsz számos kellemes találkozást és elmarad a belső ébredés is.
 
Vénusz és Jupiter hatása jótékony, olyan körülményeket teremt ez a hatás számodra, hogy könnyebben megnyílhass, szabadabban kimondhasd, mit érzel, és őszintén feltárhasd, ki is vagy valójában, mire vágysz, kit keresel, mi a titkos álmod.
 
2017-ben a külső megjelenésed is a szíved érzelmeivel harmonizál, egyszerűen káprázatos leszel sokak szemében. Mindez őszinteségeddel és spontaneitásoddal társulva garantáltan ellenállhatatlanná tesz. A Mars hatására már az év elején fellobban a belső lángod és ez a legjobb pillanatban hoz pozitív eredményt, - kizárt, hogy ezt a meleg, vonzó tüzet ne akarják felfedezni az ellenkező nem tagjai. Persze, ha elkötelezett vagy, akkor a partnered szinte el sem hiszi, micsoda heves lángolás van benned.
 
Az első négy hónap arról fog szólni, hogy újra és újra hódíts, akár a régi kapcsolatodat magasba emelve, akár újakat keresve. Több intimitásra lesz szükséged, érezned kell partnereddel a közös rezgést, az egymás iránti ragaszkodást.
 
Azok a találkozások, melyek ebben az évben várnak rád, segítenek megérteni a múltad néhány homályos részét, és legyőzni a felesleges bűnösség érzetét és az esetleges lelkiismeret furdalást. Ha szingli vagy az év második felében olyan emberekkel találkozol majd, akik szinte - Jin és Jang formájában - kiegészítenek téged, és sok mindenben hasonlítanak is rád. Viszont ne félj a különbözőségektől sem, hiszen az ellentétek gyakran vonzzák egymást, s ettől lehet igazán izgalmas egy kötelék. Több udvarló közül is nagyszerűen fogsz tudni választani.

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu