Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

VÍZÖNTŐ szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017A szerelmi életed bámulatos játékossággal és sok izgalmas élménnyel gazdagodik 2017-ben. Nagyon hasznos szócsatákat vívsz majd a partnereddel, így gyorsan ráhangolódtok egymásra, és könnyebben megérted azt is, miről és hogyan vélekedik, miként kerülhetsz még közelebb hozzá, - a lelkéhez és a szívéhez egyaránt. Ha kapcsolatban élsz és megvizsgálod, milyen hibákat követtél el mostanság, és szigorúan őszinte vagy magadhoz, akkor képes leszel arra, hogy elkerüld ezeket a negatív tendenciákat  2017-ben, s harmóniát alakíts ki a mindennapokban. Most olyan beszélgetéseitek lesznek partnereddel, melyek segítenek elsimítani ez esetleges súrlódásokat, és segítik a hosszú távú tervek megalapozását.

Ha még szingli vagy, akkor 2017-ben olyan emberekkel találkozol majd, akik új ajtókat nyitnak meg előtted, és alkalmad nyílik egy jövőbeni kapcsolat megalapozására, - óriási eséllyel hosszú távon. Most jobban rá tudsz hangolódni a partnerkeresésre, tisztán ráérzel arra, milyen típus illene hozzád, remekül meg tudod fogalmazni, milyen kapcsolatra vágysz. Még aktívabban virágzik majd érzelmi életed, miközben megérted, mi nem működött eddig, és milyen csodás hatással van rád a szerelem. Még a magányos pillanataidban is erre törekszel.
 
Uránusz hatására még hatékonyabb lesz ez a jó értelemben vett önelemzés, segít elkerülni a jövőben felbukkanó hibákat, melyek a viselkedésedben gyökerezhetnek. Ha visszagondolsz az elmúlt időszakra, könnyen megvilágosodsz, sok összekuszálódott szálat kibogozol, így pedig jóval könnyebben bevonzhatod az érzelmi kalandokat, s valamelyikből garantáltan tartós kapcsolat lesz.

 

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu