Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

BAK szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 20172017-ben érzelmi mámorok sora izzítja fel szerelmi életedet, - akár akarod, akár nem. Bár túl sok időd nem marad a szeretteidre rengeteg munkád mellett, ez azonban nem akadályozhat meg abban, hogy csodálatos élményekre tegyél szert. Uránusz hatására jó ételek, még intenzívebb gyönyör és a partnereddel megélt szenvedélyek sokasága jut osztályrészedül.
 
Ha netalán haragban lennél kedveseddel bármilyen okból kifolyólag, még a 2017-es esztendő kezdetekor számos alkalom adódik arra, hogy elsimítsátok vitáitokat és újfent gyönyörrel ajándékozzátok meg egymást. Rajtatok múlik, mikor cselekedtek, de a tavaszt érdemes már békességben várni. Ez a jótékony hatás még jobban megszilárdíthatja a köztetek lévő köteléket és még odaadóbbá válhatsz partnered irányába. Hivatalossá is válhat a kapcsolatotok, bemutathatjátok egymást a szüleiteknek, megtarthatjátok az esküvőt, és az egész világnak meg kell tudnia, milyen jó nektek együtt.

Ha még szingli vagy, számos alkalom nyílik majd az ismerkedésre, - meglepő helyeken, még meglepőbb időpontokban. Nyitottságod a világra, toleranciád és érzékenységed olyan embereket fog vonzani, akik mély érzelmekre vágynak, s ez abszolút összhangban áll a te vágyaiddal is. Ismerd fel a pillanatot és ne kételkedj magadban. Most megalapozhatod a jövődet érzelmek terén is. Július és szeptember hava kiemelkedően jó energiákat rejt.

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu