Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

NYILAS szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017Szerelmi életed látványosan kiegyensúlyozottabbá válik 2017-ben, - bárhogyan is induljon az újév, a sikered garantált, legfeljebb késlekednek bizonyos álmok, de meg fognak érkezni, ez teljesen biztos.
 
Azzal, hogy jobban odafigyelsz a másikra, sőt néha megpróbálod a helyzetébe képzelni magad, garantáltan sikerül szorosabbra fűzni a köztetek lévő köteléket. Könnyedén ráhangolódsz partnered érzéseire, ami annak köszönhető, hogy törődőbb és figyelmesebb leszel, nem fogsz fukarkodni semmivel, szívesen megosztod vele azt, amid van.
 
Vénusz és Mars hatására olyan helyzetek alakulnak ki, melyek nagyban segítenek egyetértésre és harmóniára lelni, s a közös jövőképet szebbé és fényesebbé formálni. Abban a pillanatban, mikor rád tör a türelmetlenség, nyugodj meg, légy figyelmesebb és könnyen elsimíthatjátok a köztetek lévő súrlódásokat. 2017-ben a diplomatikusság lesz a fő erényed, a kommunikációt kifinomulttá kell tenned, nem ronthatsz ajtóstul a házba, ha elégedetlen vagy valamivel. Mint tudjuk, a türelem rózsát terem...
 
Ha még szingli vagy, akkor új világok kapui nyílnak meg előtted, ismeretlen területre kell tévedned, új dolgokat kell tesztelned, - és ez a te érdeked, nem másoké. Erőteljes érzelmekre van kilátás, fogékonyabb leszel a gyöngédségre és így fantasztikus érzelmi és lelki pillanatokat, elmélyüléseket élhetsz meg. Ha párban élsz, akkor a partnered néhány törekvését kényszernek érzed majd, de meg fogod érteni, honnan erednek ezek, és így könnyebben tolerálod ezeket.

 

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu