Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

SKORPIÓ szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk, s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017Természetedből eredően hajlamos vagy arra, hogy idealizáld a szerelmi életedet, de ebben az évben tovább lépsz, és képes leszel arra, hogy konkretizáld álmaidat, és ne csak reménykedj, hanem a megvalósítás útjára lépj. Rajta, nézz előre, ne hátra!
 
Tulajdonképpen szerencsésnek érezheted magad, mert nem lesz türelmed ahhoz, hogy színházat rendezz, megjátszd a vonzalmat, és megfelelj olyan elvárásoknak, amelyek nem férnek bele az elképzeléseidbe. A partnered függetlenségre való törekvése igencsak próbára teszi majd a türelmedet, főleg az év első 3 hónapjában. Később azonban képes leszel magadhoz ragadni a kezdeményezést és sikeresen elkerülni a szakítást, és érvényre juttatni a vonzerődet.
 
Másrészről viszont a Nyilasban járó Szaturnusz hatására felerősödik benned a magánytól, az elhagyatottságtól való félelem, ami messze a múltadban gyökerezik. És anélkül, hogy túlfeszítenéd a húrt, szükséged lesz arra, hogy ne kételkedj a meglévő partnered vagy az épp alakulóban lévő kapcsolatod megbízhatóságában.
 
Ez nem a radikális változások ideje. Már az év elején gyűjtheted az erőt és a tapasztalatot, mert a változás el fog jönni. Ha még szingli vagy, akkor érdekes találkozások várnak rád, nem fogod megbánni, ha engedsz a kísértésnek, így garantált, hogy 2018-at már egy stabil kapcsolattal a szívedben indítod útnak. Ez még nagyon messzinek tűnhet most, de hidd el, ami késik, az nem múlik!

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu