Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

MÉRLEG szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk. s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017:Az érzelmi kötődések megalapozása vagy stabilabbá tétele játssza a főszerepet magánéletedben 2017-ben. A Nyilasban járó Szaturnusz, valamint a Neptunusz hatására felerősödnek benned a kétely hangjai, ami beindít egyfajta pozitív irányú védekező mechanizmust a másokkal szemben tanúsított viselkedésedben. Az Uránusz és a Nap hatása segít majd abban a törekvésedben, hogy hatásosabban ki tud fejezni a szeretetedet. Sőt, a korábban elkezdődött változások most hozzák meg gyümölcsüket.
 
Az általános közérzeted gyengéden érzelmes az év első hónapjaiban, így bármi megtörténhet, ami számodra kedvező. Mit szeretnél valójában? A szerelmi kötődésed meglepően mély és színes lesz, rejtett tartalékokat találsz ahhoz, hogy meglévő kapcsolatodat erősítsd, így harmónia álljon be a viszonyban anélkül, hogy veszítenél annak intenzitásából. Spontán reakcióid érzelemgazdagok lesznek. Ám, ne csodálkozz azon, ha partnered esetleg túl érzékenynek lát.
 
Ha egyedülálló vagy, akkor végre meg tudod majd fogalmazni pontos igényeidet, a randijaid is jobban alakulnak, viszont törekedned kell arra, hogy ne látszódj szükségtelenül keményebbnek annál, mint amilyen vagy. Igazából sok lehetőség vár rád, és már az év elejétől alakulóban lesznek a dolgok, lassan, de biztosan eljutsz a vágyott célodhoz..
 
A szerelem első látásra nem csak mítosz. Úgysem tudod sokáig jól játszani a félénket, úgyhogy inkább dobd sutba a fenntartásaidat és nézz szembe a lehetőségeiddel és aktuális feladatoddal: olyan embereket fogsz vonzani, akik nehézségek nélkül felismerik rejtett gyengeségeidet, a benned lakozó jó tulajdonságokat, így pedig segítenek minden nehézségen túllendülni. Hab a tortán, hogy a nagy túllendülések közepette az igazi is feltűnik, ha eddig ez nem történt meg...

Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu