Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

SZŰZ szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk. s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017:Érzelmi téren leginkább a visszafogottság lesz jellemző rád 2017-ben. A belső béke, a nyugalom és a kiegyensúlyozottság iránti igényed erőteljesen megnő. Viszont a körülményeid néha arra is inspirálhatnak, hogy olyan kérdésekben foglalj állást, melyek - lehet, hogy csak átmeneti időszakokban, de -, a belső békéd ellen dolgozhatnak. Másrészről viszont olyan partnereket vonzhatsz be, akik oltalmat keresnek nálad. Ez nagyon hízelgő lehet, de feltétlenül légy óvatos, és ne csak a felszínt kapargasd. Hosszú távon ez túl nagy terhet róhat rád.
 
2017 áprilisában Vénusz végre látványos boldogságot hozhat, bátran kiélheted még a legtitkosabb vágyaidat is, - elő a szenvedéllyel. Sokan körülötted – a te hatásodra - most kezdenek el majd igazán élni.
 
Ha már párkapcsolatban élsz, a partnered ebben az időszakban bensőségesebben viszonyul hozzád, beszélgetéseitek meghittebbek lesznek. Türelmed, odaadásod, őszinteséged pozitívan hat kettőtökre és enyhíti a kapcsolatban esetlegesen felmerülő - vagy régebb óta meglévő - feszültségeket. Azt tapasztalod majd, hogy a mindennapjaitok harmonikusabbá válnak. Önbizalmad is erősödik ezáltal, ami segít nyugodtnak és türelmesnek maradnod a partnered alkalmanként felbukkanó kritikus megjegyzéseivel szemben.
 
Ha se vele, se nélküle kapcsolatban leszel, az év utolsó negyedében kellő erőt gyűjthetsz ahhoz, hogy helyesen dönts, hiszen ideje lesz valamerre lépni.

 


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu