Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

OROSZLÁN szerelmi horoszkóp 2017

Közzétéve: 2016. 10. 25. Írta: Szatmári Nóra, Bíborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

2017 - hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is... de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, - igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a köetkező évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak "fura" hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk. s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni - igaz?

Szerelmi horoszkóp 2017

Az év első negyedében szerelmi életed némileg veszít lendületéből. Sokat töprengsz majd ennek miértjén, és a válaszok bizony nem lesznek egyszerűek, sőt...

Akár szingli, akár elkötelezett vagy, olyan körülmények alakulnak ki körülötted, melyek által lehetőséged nyílik köteléked megerősítésére, vagy egy új, hosszú távra tervezhető kapcsolatot tudsz kialakítani, feltéve, ha türelmes és toleráns leszel partnereddel. Vonzerőd egyértelműen megmutatkozik, nem is kell erőlködnöd emiatt. Akadályok nélkül leszel képes a csábításra, a meggyőzésre, könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet és vonzalmadat a másik nem iránt. Fenntartások nélkül fogadd el a felkínálkozó alkalmakat, meghívásokat, randi felkéréseket, melyek szép számmal érkeznek majd.

2017 - óriási eséllyel - a szerelem ünnepe lesz, s az év utolsó hónapjaiban a kezdeti nehézségek végleg megszűnnek. A körülmények kedveznek a békülésnek, ha ez szükséges, és sikerül megszüntetni, vagy legalábbis csökkenteni a közted és partnered között uralkodó esetleges  feszültséget. A felszín mögé nézel, s olyanok társaságát keresed, akik őszinték hozzád, s akik révén profitálhatsz az élet jó dolgaiból, s mindezt tele szenvedéllyel és odaadással fogod tenni.

Légy gyengéd, figyelmes és diplomatikus, ugyanakkor eredeti. (Ha vannak) a gyermekeiddel is jó lesz a kapcsolatod ebben az esztendőben, a családi és szerelmi élet harmóniája garantált.


Egy könyv, 2017-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

 

Az immáron HETEDIK alkalommal megjelent Ezoterikus kalendárium a HOLDNAPTÁRra épül,  s könnyen megjegyezhető, kedves piktogramok segítségével mutat utat 365 napon keresztül.  22 (mesterszám!) konkrét témakört ölelnek fel a piktogramok, és rengeteg lényeges dologra hívják fel a figyelmedet. A véradás, fogászat, a hajfestés vagy -vágás, esetleg a szőrtelenítés nem mindegy, mely napokon történik. A válaszok minden nap veled lesznek!

Ezt a csodás, egyedi tervezésű kalendáriumot Szatmári Nóra (az Ezoterikus.hu tulajdonosa) írta gyönyörű, okos és tudatos nőknek. A kiadvány elegáns, praktikus, és olyan témaköröket ölel fel, mely a nőket érdekli.


MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!Bejelentkezés személyes konzultációra a kalendárium írójához:

+36 (70) 311 61 25 - szóljon rólad 2017!

Forrás: Ezoterikus.hu