Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Olyan a frizurád! HAJhoroszkóp - rólad szól?

Közzétéve: 2019. 01. 04. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 195 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Neked melyik frizura az igazi? Hajhoroszkóp - itt és most! Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. Kinek és mi áll jól?

A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?

Kos

A Kosnál legyen sima, vasalt, göndör vagy rövid, minden a legfontosabb dologra, a fejre koncentrál. Szereti, ha a haja mind alkalmakra, mind a hétköznapokra variálható legyen.

Bika

A Bika szereti a laza és nagyhullámos, nagy volumenű hajat. Ez általában sok időt igényel, ezért a frizurakészítés nála egyfajta rituálé is egyben. Mindegy, hogy milyen, csak göndör legyen, mert ettől érzi magát érzéki nőnek.

Ikrek

Az Ikrek a változatosságot kedveli és azt, ami igen eltér a hagyományostól. Nem csak azért cseréli le gyakran a frizuráját, mert szereti a változatosságot, hanem azért is, mert ez jó szórakozás számára. A színek is új dimenziókat nyithatnak meg előtte, mellyel igazán feltűnhet.

Rák

A Rák tökéletes szimbóluma a göndör vagy hullámos haj. Ezek lágyan ölelik körbe a fejet és az arcot, mutatják a viselőjük érzékeny énjét és feminin, elegáns fellépést biztosítanak.

Oroszlán

Mi lenne az Oroszlánból sörény nélkül? Az Oroszlánok gyakran imádják fétisként a hajukat és szeretik, ha egyszerűen lenyűgözően néz ki. Nem kedvelik a nagy időráfordítást, de nem félnek a hosszú hajtól sem. A lényeg, hogy maradandó hatást hagyjanak mindenkiben.

Szűz

Csak természetesen! A Szűz szereti annyira természetesen hagyni a frizurájukat, amennyire csak lehet. Nem színezi, csak semmi feltűnés, hajlakk vagy göndörítés. Legyen precíz a hajvágás, gondos a fésülés és akkor nem lehet semmi baj!

Mérleg

A Mérlegek, akárcsak az Ikrek szeretik felsorakoztatni egész repertoárjukat. Vagyis szeretnek sok mindent kipróbálni, a lényeg, hogy az legyen stílusos, de ne túl lehengerlő hatású.

Skorpió

Legyen minél szexibb, feltűnőbb és különlegesebb!- ez az, amire a Skorpió minden téren vágyik. Igazi szexi jegy, aki szeret sokkolni is olykor. Azért a Skorpió igen kifinomult jegy, nem keveri sem a színeket, vagy a stílusokat. Legyen az inkább rövid, de ütős vágás!

Nyilas

A Nyilas szereti, ha a haja a személyiségéről is árulkodik. Õ mindig a középutat keresi, ezért a hosszban is a középhosszú lehet nyerő. Legyen elegáns a frizura, de viselhető a hétköznapokon is!

Bak

A Bakok gyakran igen ambiciózusak és szeretnek a topon lenni. Mi lehet jobb, mint egy konty, vagy valamilyen feltűzött frizura? Szeretik a visszafogott eleganciát, de a lazán kikandikáló tincseket is.

Vízöntő

Õ aztán követi a divatot. Mindig az újat és az avantgárd stílust keresi, ami kirobbanóan új, ismeretlen és ő lehet az első, aki kipróbálja, legyen az szín, vágás vagy csavarási technika. Igazi szociális felfedezésként használják a hajukat, szabadon, amit csak el tudnak készíteni és képzelni a hajukból.

Halak

Ránézésre a Halak is a természetes kinézet hívei, és ami még fontosabb, igazinak akarják megtartani. Mielőtt egy frizura igazán befutna és divattá válna, ők már elkezdik hordani. Szeretik a laza megjelenést, amikor itt- ott kell csak megtűzni a hajat, hogy jól nézzen ki.
Forrás: Ezoterikus.hu