Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Heti Horoszkóp január 2-től

Közzétéve: 2012. 01. 02.
Értékelés
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!

        KOS    


(március 21. - április 20.)

A most következő napokban fokozottan ügyelj arra, hogyan viselkedsz másokkal, mert olyanokat is megsérthetsz, akik ezt egyáltalán nem érdemlik meg. A pénz befektetésnek nem kedveznek ezek a napok, viszont kedvező arra, hogy előre tervezz. Érdekes meglátásaid lehetnek a héten, fontos információk birtokába juthatsz, különösen, ha nyitott vagy a más szemmel való látásra. Kreativitásod, álmaid, extrém elképzeléseid új távlatokat nyithatnak meg előtted, használd ki okosan a lehetőségeidet.


        BIKA    


(április 21. - május 20.)

A körülötted zajló változások rajtad is meglátszanak, kivirulsz, jobban érzed magad a bőrödben. Azzal azonban vigyáznod kell, hogy a nagy mozgolódások közepette is kiegyensúlyozott maradj, ne kapkodj. Hajlamos lehetsz a mértéktelenségre evészet és ivászat terén, ami azonnal meglátszik rajtad. Mialatt otthoni körülményeiddel vagy elfoglalva, elképzelhető, hogy barátaid, családtagjaid kissé elhanyagoltnak érzik magukat, és csalódásuknak adnak hangot.


        IKREK    


(május 21. - június 21.)

Ha nagyon meg akarnál felelni környezeted elvárásaiknak, valószínűleg szétapróznád magad, és akkor is lenne valaki, aki nem kapja meg, amit vár tőled, és sértődöttségének ad hangot. Ne törődj vele, legyen ez a hét a családé, és saját magadé! Ha párkapcsolatban élsz, a napokban valószínűleg többet várnál partneredtől, mint amennyit ő veled tud lenni. Kár lenne veszekedéssel tölteni az időt. A hét vége romantikusan, érzelmekben gazdagon telik.


        RÁK    


(június 22. - július 22.)

A héten új és érdekesnek tűnő ismeretségekre tehetsz szert, de légy óvatos és körültekintő, mert némelyik ezek közül bizony csalódást okozhat, ha túl sokat vársz tőle, vagy nagyon felületesen értékeled az ismeretséget. Ne kergess illúziókat a kapcsolatok terén. Ne ítélkezz vagy dönts elhamarkodottan, mert a héten realitásérzéked nem áll éppen a helyzet magaslatán! A kommunikáció kissé zavarossá válik, nem tudod egyértelműen kifejezni magad és talán az érzéseiddel sem vagy tisztában, s ez problémákhoz vezethet.


        OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Megfontolandó, okos tanácsokat kaphatsz családtagjaidtól, barátaidtól, ragadd meg a lehetőséget, és használd ki a kínálkozó alkalmat. Önbizalmad megszilárdul és ez mindenféle ügyednek és tevékenységednek kedvez. Nyugodtan belevághatsz egy régóta dédelgetett álmod megvalósításába, vagy vállalkozásba, most minden erőd és lehetőséged megvan hozzá! A hét végén szorgos munkádnak meg lesz az eredménye.


        SZÛZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ez a hét kimondottan szerencsésnek és kellemesnek ígérkezik. Nem feltétlenül szakmai, vagy magánéleti sikereket jelent, hanem egyszerűen csak nagyon jól érzed magad. Öröm, vidámság, pozitív kisugárzás és természetesség jellemez, még környezetedet is megleped ezzel a hozzáállással. Bármilyen lehetőséged adódik a héten, ragadd meg, mert a jólétedet szolgálják!


        MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Itt az idő, hogy az elmúlt hónapok szorításának enyhülése miatt végre fellélegezz. Sikeres lehetsz és ez jókedvre derít. Ha mégsem megkönnyebbülést, hanem kis csalódottságot érzel, az valószínűleg egy kis fáradtságnak köszönhető és annak, hogy nem tudod meghatározni, mire is vágysz jelenleg a leginkább. Fogyókúrára nem alkalmas ez az időszak, inkább arra vigyázz, ne szaporodjanak tovább a fölösleges kilók!


        SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

A most következő napok során az ész és az érzelmek egyaránt fontosak lesznek. Családi életedben, otthonodban valóságos drámák zajlanak, sok szervezést igényelnek a dolgaid, különösen, ha átrendezésen, költözésen gondolkodsz. A felfokozott tempó azonban pozitív energiákkal tölt fel, sikerélményeket könyvelhetsz el a legkülönbözőbb ügyeiddel kapcsolatban. Családod is elégedett lehet, képes vagy mindenki számára kielégítő megoldásokat kínálni.


        NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Változások veszik kezdetüket életedben, melyek pozitívak, de tenned is kell értük, ha a sült galambra vársz, az csak kidobott idő. A hét elején nagyon intenzív érzéseket élhetsz meg, különösen közelálló családtagjaid iránt, de közvetlen környezetben egyesek – ezzel ellentétben, - csalódást okozhatnak, ami felfokozott érzelmeidnek köszönhetően szélsőséges viselkedést válthatnak ki belőled. Valószínűleg nem látod tisztán a dolgokat, ne ítélj elhamarkodottan.


        BAK    (december 22 - január 20.)

Pénzügyek terén könnyen lehet, hogy kisebb plusz bevételeket, fejlődést könyvelhetsz el ezekben a napokban, de járhatsz ugyanígy karriered területén is. Szakíts időt arra, hogy azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz, vagy lehetőséged lesz kibontakoztatni művészi képességeidet. Pozitív érzéseiddel a családodat is megajándékozod, kellemes beszélgetések, nyugalom vár családi körben.


        VÍZÖNTÕ    


(január 21 - február 18.)

Mint mindig, most is, ami szíveden, az a szádon, természetességeddel, bárkit lenyűgözhetsz. Azonban realitásérzéked a héten nem nagyon működik, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók és álmodozások, melyek könnyen félrevezethetnek. Nem célszerű most befektetni, vagy hosszú távra szóló döntéseket hozni! Természet iránti szeretetedet célszerű szabadban való sportolással kiélned, félretéve a hideg időjárást!


        HALAK    


(február 19 - március 20.)

A sport, a mozgás nemcsak energiáidat, hanem jókedvedet is fokozza, amiben a héten egyébként sem lesz hiány, jól fogod érezni magad azokban a helyzetekben, amikbe szinte belesodródsz. A környezetedben lezajló változások arra sarkallnak, hogy tisztábban láss magaddal kapcsolatban. Ez a nagy változások ideje, valószínűleg megváltozik az anyagiakhoz való hozzáállásod és talán az érzelmi biztonságról alkotott elképzelésed is.