Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?

Közzétéve: 2013. 12. 10.
Értékelés
Ez a cikk 2437 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holdfázisok és lelkünk titkai összefüggenek? De még mennyire! Ezen cikkből minden kiderül arról, hogyan használd a Hold járását lelked ápolására?

A legtöbb misztikum már a népi babonákban is a Holdfázisokhoz kötődött. Õseink nem meditáltak, hacsak a mezei munka végzése közbeni éneklést, a vasárnapi Istentiszteletet és a Hold állásához kapcsolódó rítusokat, a Hold jegyében történő kertészkedést nem tekintjük a meditáció tágabb értelmezésének.

Már az általános iskolákban tanítják Egészségtan órákon, hogy a női ciklus és a Hold ciklusa között megfigyelhető az összefüggés, kissé érettebb korban, a gyermekvállalás idején pedig mindez kézzel foghatóvá válik. Holdhónapban számolunk, a gyermek fogantatása és a születés várható időpontja között is hasonlóságokat fedezhetünk fel.
Csendes elmélyedéssel, teremtő képzelettel segítségül hívhatjuk életünkbe ezt a misztikus bolygót, minden angyali követével együtt.
Ha nem vagy biztos benne, mikor milyen Hold néz le rád az égről, végy magad elé egy holdnaptárat, vagy egy, a holdfázisokat is kijelző digitális órát.

Újhold idején minden remekül megy

Tapasztalatok bizonyítják, a saját életed lehet a válasz a kérdésedre, hogyan is lehet az, hogy időnként minden olyan simán megy? Kipattan egy fura ötlet a fejedből, két perc múlva már telefonon beszélsz egy jó baráttal, tíz perc múlva pedig már az ötlet gyakorlati megvalósításán dolgoztok. Az Újhold segített az alkotókészség kiaknázásában.
Álláspályázatod kompetens kezekbe került, rögtön három-négy helyről is visszahívtak, míg máskor egyetlen csörrenés sem riasztott fel magányodból. A megfelelő időzítés titka a Hold kisugárzásának életed eseményeivel való összehangolásában keresendő.
Álmodoztál a fehér lovon érkező hercegről, és becsöngetett hozzád egy sármos idegen, aki egyetlen pillantásával levett a lábadról, pedig messze nem a reklámok közvetítette ideál. Fogalmad sincs róla, hogy miről beszéltetek, de azt meg tudod mondani, hogy a kék szemének íriszén hol volt egy szikrázó fekete pontocska, és a szájától hány milliméterre húzódott egy nevetőránc… - bizony, ha nem múlik el a következő három napban, egy hétben, a szerelem kopogtatott be hozzád.
Az újhold színe az ezüst, szikrázó, hideg fénye ugyanúgy elvakíthat, akár a nyári napfény.

Zöld szemű, vörös hajú démon

Dagadó hold idején minden segítséget megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy vállalkozásodat siker koronázza, bármibe is fogsz. Üzleti kapcsolataid megerősödnek, a változások nyomán új utak nyílnak meg, minden lendületesen halad, az erőd végtelennek tűnik. Gyermekek nevelése sosem olyan egyszerű, mint ezen a pár napon, érzelmileg stabil, kiegyensúlyozott és erős vagy. A tettek ideje van.

Bátorság legyen veled! – a telehold segít majd neked

Mantraként is beválhat a fenti mondat, csak egy hét telt el az ötlet kipattanásától, az új szerelem felbukkanásától, és a vállalkozásod megalapozásától, máris kutathatod szívedben és elmédben a tiszta szándékot, hogy miért is kezdtél bele ennyi fontos változtatásba… Amikor a Nap és a Hold még együtt látszik az égen, menj ki a szabadba, emeld tekinteted az égre, és kérd aranyszínbe burkolt angyalaidat, hogy töltsék meg szívedet bátorsággal, nyomodban járjon a szerencse és barátaid részesedjenek minden örömödből.

Növő Hold idején önvizsgálatot tarthatsz, elmélyítheted vágyaidat

A növekvő hold idején, újhold után egy dekáddal, négy napig arra van lehetőséged, hogy az elvetett magvak felett türelmesen elmélkedj, elengedd a vágyaidat, tudva, hogy az Univerzum követei segítenek a megvalósításukban. Vonulj vissza pár napra, csendesítsd le elmédet. Gondoskodj mély és pihentető alvásodról, napközben a rekreációról. Ez most nem a sürgés-forgás ideje, lassíts, amennyire csak teheted.

Telihold misztikuma

Teliholdkor megtöltheted segítő ásványaidat éltető energiával, szikrázó fényük megtölti lelkedet, szívedet mély érzelmekkel, romantikával. Amiről most csak álmodozol, az hamarosan megvalósíthatóvá válik számodra. Amiben már megtetted a kezdő lépéseket, magától intéződik el. Mintha láthatatlan segítő kezek nyúlnának érted csüggedt pillanataidban – hiszen így is van, sosem vagy egyedül, angyalaid most is kísérnek az úton. Bármire van szükséged, kérned kell és megkapod. Kérésed legyen letisztult, mély vágytól fűtött és élénk képekkel kísért.

Telihold után függetlenné válhatsz

Ha akarsz. A holdfázis csökkenő szakaszban jár. A teliholdat követő negyedik naptól a hetedik napig a gyors és végérvényes utak kapui nyílnak meg előtted. Egyetlen gondolat az önállóságért elhozza az önállóságot. Kinyilatkoztatásod legkedvezőbb időpontja az éjszaka közepére esik, de ezt úgyis tudni fogod, mert magadtól felébredsz, amikor az óra hármat üt.

Fogyó Holddal a szabadságvágy megerősítéséért

Az előző négy nap a kívánságok ideje volt, a most következő a gyakorlaté. Nem lesz nehéz dolgod, minden könnyedén, magától értetődően alakul a maga módján. Hátráltató, magadra nézve is sértő, kevés önbecsülést adó gondolataidat, csakúgy, mint fölös kilóidat most könnyedén hátrahagyhatod. Minden, ami eddig függésben tartott és gúzsba kötötte a lelkedet, most semmivé foszlik és szárnyalni kezdesz, egészséged új erőre kap, a stressz és a depresszió távolinak tűnik.

Újhold előtt az igazak álmát alhatod

Négy nap, amikor a téged ért sérelmek és bántások a maguk helyére kerülnek. A jó elnyeri jutalmát, a gonosz megbűnhődik tetteiért. A lelkiismeret felébred, a hátad mögött pletykálkodó kedves és segítőkész lesz, ezzel kér bocsánatot az okozott bánatért. Ha te voltál a negatív fél, ne habozz bocsánatot kérni. Sosem késő – az Univerzum végtelen idejében minden egyszerre, párhuzamosan történik.Kövesd nyomon percről-percre a Hold járását

Ezoterikus naptárunk segítségével!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2011-ben
erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!


Mi van még Stratégiai Tervezőnaptárunkban?


A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    angyalüzenetek minden nap (új tartalom!)
melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
Holdnaptár: percre pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így javaslatot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2014-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
– a 2011-es, 2012-es, 2013-as, rengeteg, sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 2 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.
 

vagy vedd meg irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41

Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu csak kalendárium tulajdonosoknak!

A kalendárium tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2014-re és 2015-re
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2014-re hangolva)
Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!