Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

5 jel, hogy odavan érted

Közzétéve: 2013. 11. 19. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1948 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néha nagyon nehéz megállapítani, hogy kiszemelted szintén odavan-e érted. A nők és a férfiak egyaránt küldhetnek olykor félreérthető jeleket, vagy épp ellenkezőleg, egyáltalán nem adnak semmilyen jelet.

Ez nagyon frusztráló lehet, mivel sosem tudjuk majd, hányadán állunk a másikkal. Másrészt elveszítheted a lehetőséget arra is, hogy egyszer tényleg közelebb kerüljetek egymáshoz. 5 tipp, hogy észrevegyétek egymást!

1. A csábítás különbségei

Vannak, akik nagyon szégyenlőssé válnak, mások pedig túlságosan rámenőssé, ha randimeghívásra kerül a sor. Ha viszont mindig csinos a találkozásaitok alkalmával és minden találkozásotokra igennel felel, akkor akármilyen furcsának is tűnhet a viselkedése, biztosan tetszel neki.

2. A testi jelek

Megpróbál újra és újra megérinteni, még, ha nagyon barátságos módon is. Játékos és huncut, gyakran megérinti saját magát is, mikor beszélgettek a haján, vagy az arcán.

3. Kérdések

Ha kérdezget és érdeklődő az életeddel kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy nemcsak udvarias hozzád. Minél többet szeretne megtudni rólad, no és ő is szívesen mesél.

4. Barátok

Szeretne bemutatni a barátainak, nem számít neki túlságosan az sem, ha azok nem fogadnak téged tárt karokkal. Kiáll melletted, de fontosnak tartja a találkozást.

5. A külső

Ha veled találkozik, mindig nagyon előnyös ruhákat visel, ügyel a legkisebb részletekre is, sőt neked is szívesen bókol.
Forrás: Ezoterikus.hu