Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Gyarapodást ígér a horoszkópod?

Közzétéve: 2013. 09. 06. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 2118 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fő horoszkópi szimbólumoknak tekinthető planéták közt a Jupiter lényegi jelentéstartalma közt találjuk a növekedés, a kiterjedés, az expanzió, a fejlődés fogalmakat.

Jupiter

 

Annak a jegynek a stílusában, jellegzetes modusában, amelyben a Jupiter áll a horoszkópban, a szülött egyre inkább jártassá válik élete során, különösen, ha más planétával nincs szoros, diszharmonikus fényszöge a Jupiternek. Ugyanígy: a tartózkodási háznak megfelelő életterület ügyeiben is egyre elmélyültebben vesz részt, persze a jegynek megfelelő stílusban.

 

Tehát a külső megítélés az lehet, hogy az életkor előrehaladtával emberünk „szenvedélyesen” viszonyul ahhoz a bizonyos területhez! A gyermeküket alaposabban figyelő szülők már a tizenéves korban megfogalmazhatják, hogy lányuk, illetve fiuk „szenvedélyes”-e valamiben.

Jelző planéta

 

Az átlagosnál mélyebb, jupiteri túlkötődés különösen előtűnik azokban az ügyekben, melyeknek jelző planétája netán együtt áll a Jupiterrel! Szenvedélyes apa lehet egy férfi Nap–Jupiter együttállással, avagy túltengő anya egy hölgy Hold–Jupiter konjunkció esetén stb. A túlkötődés kérdésére figyelmeztetheti az asztrológust valamely planéta együttállása a Vénusszal. Fénylő Esthajnalcsillagunk ugyanis a vonzás és a vonzódás szimbóluma, a vágyott jóé, a keresett harmóniáé.

 

Nem csodálnivaló tehát, hogy – ha csak energikus ellentartó kapcsolatok nincsenek – a Vénusszal összeolvadó bolygó „ügykörében” kialakul a túlkötődés. Nem kevés jeles zenei előadóművésznek a radixában találhatunk például Vénusz– Merkúr csomópontot, illetve harmonikus fényszögkapcsolatot. Jogosan mondhatjuk tehát egy sokat gyakorló, átéléssel zenélő művészről, hogy a muzsikálás a szenvedélye!

Ingyen horoszkópod itt!

 

Jupiter horoszkópod itt!

Forrás: Freespirit.hu