Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen a tojásod, olyan vagy te! Lágytojás teszt!

Közzétéve: 2013. 08. 26. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2543 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Főzz egy lágytojást mielőtt belekezdesz tesztünk elvégzésébe! Az eredményt ne vedd komolyan! Próbáld ki barátaidon is, ismerd meg rejtett tulajdonságaikat!

Válaszd ki annak a tojásnak a képét, amelyben felismered saját lágytojás evési szokásaidat! Kattints, és megtudod, milyen vagy!
 

Mindent megteszel azért, hogy a tojás keskenyebb végébe minél apróbb lyukat fúrj, éppen csak akkorkát, amelyen egy kiskanál befér. Kezedbe fogod a tojást, és a kockázatokkal nem törődve erőteljesen az asztalhoz csapod, megadva annak a lehetőségét, hogy a tojás belseje az asztalon köt ki. Nagyon óvatosan megkopogtatod a kiskanál domború felével a tojás keskenyebb végének csücskét, így megreped a héja. Ugyanilyen körültekintő mozdulatokkal lefejted a héjdarabokat a tojásról.

.

Először feltöröd a tetejét, majd lebontod onnan a héját, s ezt mindaddig folytatod, míg a tojástartó utadat nem állja. Kezedbe veszel egy éles kést, majd egy gyors és határozott mozdulattal lecsapod a tojás tetejét.