Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

7 tuti tipp, amire garantáltan buknak a pasik!

Közzétéve: 2013. 08. 19. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 2224 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Persze, semmire sincs garancia, de ezen lépések nélkül biztos a kudarc! Hisz kinek tetszene egy mogorva, állandóan fecsegő és nyavalygó nő?

A csábítás alapvető lépései kezdőknek és haladóknak egyaránt! Bár néha az elmélet és a gyakorlat alaposan ellentmondanak egymásnak, mégsem árt elsajátítani a legalapvetőbb csábítási trükköket!
 

Csillogó tekintet

Ha egy számodra vonzó férfival elegyedsz szóba, a szakirodalom szerint azonnal kitágul a pupillád. Egy ragyogó, tiszta szempár minden esetben azt üzeni a férfinak: érdekel téged. Felejtsd el a hosszú rácsodálkozásokat, sokkal izgatóbb és figyelemfelkeltőbb lehet, ha – miután mélyen a szemébe néztél – elkapod a tekinteted.
 

Szikrázó, valódi, életteli mosoly

Magabiztos vagy? Jó kedélyű vagy? Akkor biztos, hogy felfigyelnek rád a pasik! Azonban sose ess túlzásokba. Ha mosolyod nem szívből jövő, csupán figyelemfelkeltő harsány hahota, netán a rosszabbik fajta idegesítő vihogás, garantált a kudarc!
 

Hallgatni arany

Ne lepődj meg azon, hogy a férfi netán még nálad is jobban igényli, hogy beszélhessen magáról. Hallgasd meg, figyeld a gesztikulációját, bólogass, ha érted, amit közölni akar, de nyugodtan kérdezz, ha van mit. Ha a pasi beszél, az nem jelentheti sosem azt, hogy csendben üld végig a találkozást. Ettől te is lehetsz beszédes, szellemes, akár észszerű vitába is keveredhetsz vele, ezzel felhívod a figyelmét arra, hogy van saját véleményed!
 

Csak semmi nyafogás vagy hiszti!

A férfiak nagy többségének azok a nők jönnek be, akik nagy részben önállóak. Jellemzően nem viselik jól a nyavalygást és a hisztit. Érdemes megtalálni az arany középutat, hisz az sem túl vonzó, ha tetteiddel azt üzened: "Én mindent megoldok egymagam, nincs is rád szükségem".
 

Légy titokzatos!

Az első randi kerülendő a túlzott bizalmaskodás! Soha ne oszd meg legféltettebb titkaidat a kiszemelt személlyel. Mindig legyen valami a "birtokodban", ami egyedi és titokzatos. Mindig legyenek megválaszolásra váró kérdések, melyeket a másik fél megfejthet. Így maradhatsz hosszú ideig izgalmas számára!
 

Udvarolhatsz te is!

A bókok, apró dicséretek bárkinek jól esnek. De soha ne ess túlzásba! Az első randin tartózkodj az érzéki megjegyzésektől, mert azt a férfi egyértelmű felajánlkozásnak értékelheti, s legtöbbjük nem szereti, ha nem ő kezdeményezhet.
 

Figyeld a testbeszédet!

Ha a kiszemelt partner folyamatosan keresi veled a szemkontaktust, netán beszéd közben megérinti a kezed, elindultál a siker útján.
De, ha összefonja a karjait, kerüli a szemedbe nézést, és elriad bármilyen testi kontaktustól, az egyértelműen az elutasítás jele. Épp ezért nem érdemes álmokba ringatnod magad, inkább lépj tovább, ha ez utóbbiakat tapasztalod.

Forrás: Ezoterikus.hu